Ojamets tasub Tartu ees auvõla

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ojamets
Andrei Ojamets Foto: Margus Ansu

Tartu Bigbanki võrkpallimeeskonna uueks peatreeneriks sai Tartu Ülikool/Eedeni naiskonna Balti liiga võiduni tüürinud Andrei Ojamets.

Tartu Bigbanki treeneripink jäi vabaks pärast Balti liiga veerandfinaalis saadud üllatuskaotust Rakverelt. Viimasel kolmel hooajal meeskonda juhendanud Oliver Lüütsepp leidis, et ei ole täitnud talle pandud ootusi ning astus oma kohalt tagasi.

Tartu hakkas kiirelt uut peatreenerit otsima, sest juba aprillis algab Eesti meistrivõistluste veerandfinaalseeria Järvamaaga, kus meeskond peab end taas kaasaelajate ja sponsorite ees tõestama.

Klubi juhtkonnale tundus loogiline astuda läbirääkimistesse just Ojametsaga, kes enne Lüütseppa omakorda kolmel hooajal Tartut juhendas. Probleem seisnes aga selles, et Ojamets on Tartu Ülikool/Eedeni naiskonna juhendaja. Otsustamiseks anti Ojametsale sisuliselt üks päev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles