Tarjei Bö: keerasin Fourcade’i püssi sihiku paigast ära

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Fourcade.
Martin Fourcade. Foto: JON OLAV NESVOLD/imago/Bildbyran

Laskesuusatamise MK-sarja üldliider Martin Fourcade, kes saavutas möödunud nädalavahetusel Holmenkolleni etapil jälitussõidus esikoha, sõnas Norra meediale, et enne starti polnud tema püssiga kõik korras.

«Ma nägin, et sihik oli täiesti paigast nihutatud,» kommenteeris Fourcade väljaandele NRK. «Ma ei süüdista mitte kedagi laskesuusaperest, sest usaldan siin kõiki, aga edaspidi jälgin oma püssi hoolsamalt,» jätkas prantslane, lisades, et võib-olla läks ta sihikule ise käega vastu, kuid see jääbki mõistatuseks.

Fourcade’i konkurent, omapärase huumorisoonega norralane Tarjei Bö võttis süü lahkesti enda peale. «See olin mina, kes ta püssi sihiku paigast ära keeras, et Johannest aidata,» naljatles Bö.

Teadupärast heitlevad Fourcade ja Tarjei noorem vend Johannes Thingnes Bö MK-sarja üldvõidu nimel. Enne viimast, Tjumeni MK-etappi on prantslase edu norralase ees 49 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles