Mehhiko ralli traagilisima saatusega rallimees ei saa startida ka Argentiinas

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benito Guerra Škoda Fabia R5
Benito Guerra Škoda Fabia R5 Foto: twitter

Autoralli MM-sarjas WRC2-arvestuses võistlev Mehhiko rallimees Benito Guerra peab vahele jätma ka aprilli lõpus toimuva Argentiina etapi. Põhjuseks on seesama testisõidul puhkenud tulekahju, mistõttu ei saanud mehhiklane starti tulla ka kodusel MM-rallil.

Mehhiko ralli eelsel testisõidul süttis Guerra masinast lekkinud pidurivedelik ja sellest võttis tuld terve mehe Škoda Fabia R5 võistlusmasin. Kui tulekustutitega mehaanikud kohale jõudsid, oli juba hilja.

«Auto läks põlema vasaku tagumise ratta juurest. Mu tiimijuht ütles, et ma pean autost välja tulema ja kui ma eemale kõndisin, kuulsin kummalist pauku, mitte otseselt plahvatust, aga kogu masina sisemus oli leekides,» meenutas Guerra WRC sarja kodulehe vahendusel. «Hullumeelne. Ma ei ole kunagi varem midagi sellist näinud. Meile oli see väga halb uudis, sest 90 protsenti masinast läks tuleroaks.»

Kahjuks tähendab see, et Guerral jääb startimata ka Argentiina rallil. «Auto pidi Euroopasse tagasi minema merekonteineriga, mitte lennutranspordiga,» selgitas mehhiklane. «Meil on vaja uut autot ja seepärast jääb Argentiina vahele. Mulle meeldib seal – mullu olin poodiumil ja mul on Argentiinas palju fänne.»

Põleng tähendab, et Guerra algselt seitsmeetapiline WRC2-hooaeg on nüüd kahe võistluse võrra lühem. Aasta algab nüüd Portugali ralliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles