Video: Ricciardo alustas F1-hooaega ühe masina rikkumisega

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Red Bulli F1-meeskonna nimisponsoriks on sellest hooajast Aston Martin ning koostöö algust tähistati Melbourne’is tänavakunstiga. Max Verstappen ja Daniel Ricciardo said mõlemad panna viimase kihi Julian Clavijo poolt värvitud Aston Martin DB11 masinatele. Kui noor hollandlane jäi oma kätetööga pigem rahule, siis Ricciardo tehtu riivas ka tema enda silma.

«Kinnitasin taas endale, et ma ei ole hea kunstnik, kuigi ma proovin. Poisid tegid päris head tööd enne kui mina selle ära rikkusin,» oli Ricciardo enesekriitiline. Mehe sõnul mängis tema kehvas esituses suurt rolli üllatusfaktor: «Ma teadsin, et me hakkame midagi värvima, aga ma ei arvanud, et see on Aston Martin! Ma tahaksin öelda, et minu oma on parem kui Maxil …»

Verstappen oli omalt poolt viisakalt positiivne: «Mulle tundub, et minu auto näeb normaalne välja. Minu lisandused polnud võib-olla nii professionaalsed, aga ma nautisin seda. Oli päris äge hommik. Esimest korda sain autot värvida ja on päris naljakas, et alustan kohe DB11-ga.»

Vormelihooaeg algab nädalavahetusel peetava Ausraalia GP-ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles