CSKA kindlustas põhiturniiri võidu, Himki kaheksa hulgas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nando de Colo.
Nando de Colo. Foto: Vladimir Pesnya/Sputnik/Scanpix

Korvpalli Euroliigas kindlustas põhiturniiri esikoha Moskva CSKA, alistades 89:81 kolmandal tabelireal oleva Pireuse Olympiacose. CSKA kasuks viskas Nando de Colo 25 punkti, kreeklaste parim oli 24 punktiga Georgios Printezis.

Kolm vooru enne põhiturniiri lõppu on CSKA saanud 25 võidu kõrvale vaid viis kaotust. Lisaks neile on juba koha kaheksa parema seas taganud Istanbuli Fenerbahce Dogus, Olympiacos, Madridi Real ja Panathinaikos. Eile õhtul suutis sama Moskva Himki, alistades 85:73 Istanbuli Anadolu Efesi. 

Kuigi tabelis on võiduprotsendi poolest praegu viiendal kohal ehk Panathinaikosest ja Himkist eespool Kaunase Žalgiris, pole nende play-off-pilet veel täiesti kindel. Täna mängib Žalgiris aga võõrsil Realiga ja tagab võidu korral kaks vooru enne põhiturniiri lõppu kindlasti edasipääsu. Seejuures võib leedulastele sobida isegi kaotus, kui pisut varem algavas mängus ei saa Tel Avivi Maccabi võõrsil jagu Panathinaikosest.

Edasipääsule jõudis eile lähemale ka Vitoria Baskonia, alistades 103:79 Babmergi. Baskonial on nüüd 14 võitu ja 13 kaotust, Maccabil aga 13 võitu ja 14 kaotust. Teoreetilist edasipääsuvõimalust omab veel ka 11 võidu peal olev Malaga Unicaja, kes sai 95:91 jagu Barcelonast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles