Allikad: Zlatan lahkub juba sel nädalal Manchester Unitedist

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovici aeg Manchester Unitedis hakkab otsa saama.
Zlatan Ibrahimovici aeg Manchester Unitedis hakkab otsa saama. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubi tegemistega hästi kursis olev ajakirjanik Mark Ogden kirjutab, et rootslasest ründaja Zlatan Ibrahimovic lahkub klubist ja seda juba sel nädalal. Ibrahimovic võtab ette teekonna üle ookeani.

36-aastase ründaja siirdumisest USA profiliigasse MLS on viimase aasta jooksul palju räägitud, ent nüüd näib aeg Los Angeles Galaxyga liitumiseks küps olevat. Ibrahimovic saabus Unitedisse 2016. aasta suvel vabaagendina Paris Saint-Germainist.

Eelmisel hooajal lõi ta 28 liigamänguga 17 ja kõigis sarjades 46 mänguga 28 väravat. Aprillis vigastas ta aga Euroopa liiga mängus Anderlechtiga rängalt põlvesidemeid. Sellest hoolimata sõlmis ründaja suvel Unitediga uuesti üheaastase lepingu ja naasis novembris platsile.

Päris terveks pole Ibrahimovic siiski tänaseni saanud ning on sel hooajal platsil käinud vaid viies liigamängus ja kõigi sarjade peale seitsmes kohtumises. Tema ainus värav pärineb liigakarika kohtumisest Bristol Cityga, mille United 1:2 kaotas. Unitedil pole sel hooajal enam reaalset lootust Inglismaa meistriks tulla, samuti langeti kaheksandikfinaalis välja Meistrite liigast ehk püüda on võimalik veel vaid kodust karikavõitu.

 

This week?

A post shared by Bleacher Report Football (@brfootball) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles