Postimehe video: Eesti rekordinaine treenib California palmide asemel Mustamäe lumiste mändide all

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Maria Orel ja Genro Paas esimese heidet üle vaatamas.
Anna Maria Orel ja Genro Paas esimese heidet üle vaatamas. Foto: Mihkel Maripuu

Üksik discgolfar loobib TTÜ staadionil oma kettaid. See on hea ja mugav koht talvel oma kätt soojas hoida, sest heitering on puhtaks pühitud ja lubab erinevalt lumisest metsaalusest korralikult hoogu võtta. Staadioni põliselanikele temasugused harrastajad aga ei meeldi – discgolfimängijad ei tea, et nende saapataldadega ringi tassitud lume ja jää sulatamiseks kulub sportlastel poolteist pakki soola.

Viimased visked ja lahkub üksik kettaloopijagi. Staadionile laskub vaikus – männiokastelt tilguvad üksikud sulaveepiisad, aga suurest kevadest, mis sulatab paksema lume ja lubab igapäevaselt areenile tavasportlased, on veel vara rääkida.

Praegu toob harjutajad sinna pigem sund. Mändide vahelt hakkavad paistma areenile sammuvad Eesti parimad vasaraheitjad Anna Maria Orel, Genro Paas ja nende esimene treener Toivo Ruut. Mullusel MMil 18. koha saanud Orel pidanuks hooajaks ettevalmistusi tegema USAs, kuid probleemid majutusega sundisid plaane muutma. Nädala jagu tuleb treeningplaani järgida kodustes tingimustes. Loe: lumes!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles