Kontaveidi nukker aasta algus jätkus Miami turniirilt väljalangemisega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Grant Winter/imago/Uk Sports Pics Ltd/Scanpix

Eesti tennise esireket Anett Kontaveit (WTA 28.) alustas Miami Openi tenniseturniiri teisest ringist, kuid pidi leppima 4:6, 1:6 kaotusega Maria Sakkarile (WTA 52.).

Sel hooajal on Kontaveit mänginud seitsmel turniiril ning neist neljal on ta pidanud asjad pakkima juba esimese mängu järel.

Kontaveit lõi veidi üle tunni aja kestnud kohtumises kolm ässa, kuid tegi viis topeltviga. Sakkari lõi kaks serviässa, ent tegi vaid ühe topeltvea. Eestlanna näitas kõva võitlejahinge, päästes 12 murdepallist ära seitse. Sakkari ülekaal oli aga ilmselge – mängitud punktidest võitis kreeklanna 61, eestlanna aga 44.

Foto: Ekraanitõmmis

ENNE MÄNGU:

Kontaveidi ja kreeklana Sakkari matš on ajakavas kirjas üheksanda väljaku kolmanda mänguna. Pall pannakse Miamis mängu Eesti aja järgi 17.00 ehk Kontaveiti ja Sakkari võiksid väljakule pääseda alates kella kaheksast õhtul.

22-aastased tennisepiigad on teineteisega varem kohtunud neljal korral ning mõlemal on kirjas kaks võitu. Sakkari võitis mullu Austraalia lahtistel 6:0, 6:4 ja 2016 Miamis 6:3, 6:1. Kontaveidi mõlemad võidud pärinevad 2016. aastast: Gstaadi turniiril alistas ta kreeklanna 7:5, 6:1 ja Indian Wellsis 6:4, 6:3.

Postimees vahendab tänase kohtumise sündmusi läbi otseblogi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles