Suure poksilahingu eel: Joshua käitumine ajas Parkeri leeri marru

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängus on maailmeistrivööd, mida Anthony Joshual on hetkel kolm, Joseph Parkeril üks. Mõlemad mehed pole profikarjääris veel kaotusekibedust tundnud.
Mängus on maailmeistrivööd, mida Anthony Joshual on hetkel kolm, Joseph Parkeril üks. Mõlemad mehed pole profikarjääris veel kaotusekibedust tundnud. Foto: /imago/Colorsport

Nädala pärast panevad Anthony Joshua ja Joseph Parker oma raskekaalu meistritiitlid ühte kappi. Tõenäoliselt võtab need sealt välja vaid üks poksija ja teine saab oma karjääri esimese kaotuse. Favoriit võidule on Joshua.

«Parkerist rääkides tuleb tähelepanu pöörata ta kiirusele, vastupidavusele ja tugevale lõuale. Parker ei kasuta palju löögiseeriaid, aga ta teeb seda rohkem kui (kolmas raskekaalupoksi valitsev maailmameister Deontay) Wilder,» vahendab Joshua muljeid Give Me Sport. «Parkeri stiil on vaheldusrikkam: vasakhaak, parem käsi, virutab löögi kehasse, talle meeldib vasakhaagiga keha töödelda. Wilderilt pole ma nii palju kehalööke näinud. Wilder loodab oma paremale käele, nii et ma arvan, et Parker on vaheldusrikkam poksija.»

Neid kommentaare said kolme meistrivöö omanikult Joshualt pinnida tema kodumaa ehk Suurbritannia ajakirjanikud. Maakera kuklapoolelt kohale sõitnud meediaesindajatele inglane aega ei leidnud. See on aga marru ajanud Parkeri leeri.

«See matš ei keerle ainult Anthony Joshua ümber,» hurjutas Parkeri treener Kevin Barry. «Siin on ka kaotuseta WBO maailmameister nimega Joseph Parker ja tema inimesed tulevad Uus Meremaalt, nad tulevad Samoast. Näita nende vastu üles veidi austust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles