Foto: Zlatan teatas uue klubiga liitumisest temale ainuomasel viisil

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: Sierakowski/Isopix/SIPA/Sierakowski/Isopix/SIPA/Scanpix

Eile Manchester Unitediga enneaegselt lepingu lõpetanud Zlatan Ibrahimovic liitus oodatult MLSi klubi Los Angeles Galaxyga. Uudisest andis Ibrahimovic teada temale ainuomasel viisil.

Nimelt ilmus reedeses Los Angeles Timesis terve külje suurune reklaam sõnumiga: «Kallis Los Angeles, olge lahke!»

Päev varem antud intervjuus küsiti Ibrahimovicivilt, kas Los Angeles on piisavalt suur, et tema iseloomuga toime tulla. «Kui ei ole, teeme selle suuremaks,» vastas jalgpallur.

«Pärast 33 tiitlit Euroopas, tahtsin tulla USA-sse ning näidata oma mängu siin. Tahan, et inimesed naudiksid seda,» ütles Ibrahimovic.

Eelmisel hooajal lõi rootslane Manchester Unitedis 28 liigamänguga 17 ja kõigis sarjades 46 mänguga 28 väravat. Aprillis vigastas ta aga Euroopa liiga mängus Anderlechtiga rängalt põlvesidemeid. Sellest hoolimata sõlmis ründaja suvel Unitediga uuesti üheaastase lepingu ja naasis novembris platsile.

Päris terveks Ibrahimovic siiski tänaseni saanud ning sel hooajal käis ta klubi eest platsil vaid viies liigamängus ja kõigi sarjade peale seitsmes kohtumises. Tema ainus värav pärineb liigakarika kohtumisest Bristol Cityga, mille United 1:2 kaotas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles