Video: Usain Bolt mängis efektse liigutusega Dortmundi kaitsja üle (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt Dortmundi Borussia jalgpallimeeskonna trennis.
Usain Bolt Dortmundi Borussia jalgpallimeeskonna trennis. Foto: Revierfoto/imago/Revierfoto

Sprindimaailma endine superstaar Usain Bolti tegi Saksamaa tippklubi Dortmundi Borussiaga kaasa täispika treeningu. Kuigi väga head muljet Bolt profimängijate keskel ei jätnud, lõi ta mängus siiski ühe värava ning tegi Dortmundi noormängijale Dario Scuderile «jalge vahelt».

Moment, mil Bolt igapäevaselt Dortmundi U19 meeskonnas tegutseva Scuderi üle mängis, on 433 Instagrami lehel kogunud üle 2,5 miljoni vaatamise. Kuigi Bolti liigutus oli efektne, päädis olukord tema meeskonna jaoks siiski pallikaotusega.

 

@usainbolt ??? @bvb09 @pumafootball #NewLevels

A post shared by 433 | Football (Soccer) (@433) on

Bolt ise jäi treeninguga rahule. «See oli lihtsalt trenn, et ta saaks minu oskusi hinnata. Võib-olla saan hiljem tagasi tulla ja natukene rohkem meeskonnaga koos töötada. Siis vaatame, kuidas läheb,» kommenteeris Bolt. «Kokkvõttes annaksin endale hindeks kümnepalliskaalal seitsme. Sain päris hästi hakkama ja nüüd tuleb ainult vaeva näha, harjutada ja vormi saada.»

Bolti peaga löödud värav:

Kellel huvi Bolti jalgpallioskuseid täpsemalt hinnata, võib vaadata all olevat videot:

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles