Jõudu demonstreerinud Fourcade teenis hooaja kolmanda kristallgloobuse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Fourcade kristallgloobusega.
Martin Fourcade kristallgloobusega. Foto: Mikhail Tereshchenko/Mikhail Tereshchenko/TASS

Laskesuusatamise MK-sarja hooaja viimasel etapil Venemaal Tjumenis saavutas meeste jälitussõidus esikoha Martin Fourcade.

Neljas lasketiirus vaid korra eksinud Fourcade edestas teisena lõpetanud ning samuti ühe eksimuse sisse lubanud norralast Johannes Thingnes Böd, kes alustas sõitu 14. kohalt, suisa 47,9 sekundiga. Kolmanda koha saavutas Itaalia laskesuusataja Lukas Hofer, kes läbis kõik tiirud puhaste paberitega ning kaotas võitjale minuti ja 8,4 sekundiga.

Esikuuikusse mahtusid ka rootslane Fredrik Linström (1, +1.28,6) ning sakslased Erik Lesser (3, +1.48,5) ja Arnd Peiffer (2, +1.48,5). Ainsa eestlasena starti pääsenud Roland Lessing (2+0+2+0) saavutas 60 sportlase konkurentsis 44. koha, kaotades võitjale viis minutit ja 40,4 sekundit.

Hooaja üheksanda etapivõidu saavutanud Fourcade teenis jälitussõidu kristallgloobuse, kaks päeva tagasi jõudis prantslane samasuguse auhinnani sprindis. Varasemalt oli Fourcade kindlustanud eraldistardist sõidu gloobuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles