Postimehe video: Saaremaa peatreener Urmas Tali kartis, kas meeskond peab ikka vastu (1)

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liiga võitnud Saaremaa võrkpalliklubi peatreener Urmas Tali emotsioone tagasi ei hoidnud ning tunnistas, et on võidu üle väga õnnelik. 

«Väga ülevad emotsioonid on,» sõnas Tali ning lisas, et 3:2 finaalivõidu Pärnu üle tõid pärnakate eksimused otsustavatel hetkedel. «Mõtlesime, kas peame vastu või mitte. Viimne geim oli väga oluline, sest olime palju energiat ära andnud, aga õnneks oli edu juba sees.»

Pärast finaalmängu lõppu tuli pikalt turgutada Rauno Tammet, kes vajas arstide abi. Ka autasustamisel istus ta poodiumil. «Ta oli veidi haige ja võib-olla sai talle liiga palju mänguaega antud. Aga eks koormus on suur ja pinged on suured,» sõnas Tali. 

Keda meestest esile tõsta? «Ma ei saa eraldi esile tõsta, sest kõigil oli läbi kahe päeva oma roll. Võib-olla Johan Vahter hoidis meie kaitsemängu üleval nendel päevadel. Ehk tema on MVP!»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles