Tipptennisisti vanemad tundsid Miami tenniseturniiril surmahirmu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA

Maailma teise numbri Caroline Wozniacki teekond Miami turniiril piirdus teise ringiga. Kaotusvalust hullem oli aga hirm tema vanemate pärast, sest Taani tennisist avaldas Twitteris, et tema perekonda ähvardati. 

Wozniacki kaotas Monica Puigile 6:0, 4:6, 4:6 ning sõnas, et tennisemängu vaadanud fännid olevat tema perekonnale väga palju haiget teinud. 

«Mõistan täielikult, et tennises loevad ainult võidud ja kaotused. Aga eilse matši ajal ähvardati minu perekonda: sooviti surma minu emale ja isale, mind kutsuti nimedega, mida ma ei saa siin korrata ja minu kihlatu õe-ja vennapojal (nad on 10-aastased) kästi maha istuda ja oma suu kinni panna,» kirjutas ta ning kurjustas.

«Samal ajal ei teinud turvameeskond selle peatamiseks mitte midagi ja lausa aktsepteerisid toimuvat!» 

Wozniacki sõnul teeb selline käitumine tennisemängu mõlema osapoole jaoks armetuks ning see on väga halb eeskuju kõikidele tennisefännidele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles