Video: habemik James Harden jõudis esimesena maagilise tähiseni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Harden (number 13)
James Harden (number 13) Foto: Troy Taormina/USA Today Sports

Läänekonverentsi liidermeeskond Houston Rockets saavutas läinud ööl korvpalliliigas NBA 14 kaotuse kõrvale hooaja 59. võidu, kui koduväljakul saadi skooriga 114:91 jagu New Orleans Pelicansist. 

Üleplatsimeheks kerkis 27 punkti visanud Rocketsi tähtmängija James Harden, kes jõudis esimese mängijana sel hooajal 2000 silmani. Talle järgnevad selles arvestuses LeBron James (Cleveland Cavaliers) ja Anthony Davis (Pelicans).

Ameeriklase arvele kogunes mängus Pelicansiga ka kaheksa resultatiivset söötu ja kuus lauapalli. Pelicansi parim skooritegija oli 25 punktiga Davis.

Viienda järjestikuse kaotuse teenis soomlase Lauri Markkaneni tööandja Chicago Bulls, kes tunnistas võõral väljakul Detroit Pistonsi 117:95 paremust. Mängu parimana viskas 25 punkti Detroiti mängija Anthony Tolliver. Vigastatud Markkanen Bullsi särgis väljakul ei käinud.

James Hardeni tipphetked vs. New Orleans Pelicans:

Tulemused:

  • Philadelphia 76ers – Minnesota Timberwolves 120:108
  • Detroit Pistons – Chicago Bulls 117:95
  • Orlando Magic – Phoenix Suns 105:99
  • Houston Rockets – New Orleans Pelicans 114:91
  • Memphis Grizzlies – Los Angeles Lakers 93:100
  • Dallas Mavericks – Charlotte Hornets 98:102
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles