O’Sullivan võitis haaravas mängus tiitlikaitsjat ning jõudis Walesi turniiril finaali (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

Inglismaa snuukrimängijad Ronnie O’Sullivan ja Judd Trump läksid Walesis toimuval 380 000 naelsterlingi suuruse auhinnafondiga turniiril kokku nelja parema hulgas.

Inglased mängisid maksimaalsed 11 freimi ning mängust väljus võitjana viiekordne maailmameister O’Sullivan. 42-aastane snuukrilegend jäi kahe freimiga kaotusseisu, kuid võitis järgmised kolm freimi.

O’Sullivani 5:4 eduseisus teenis kindla freimivõidu tiitlikaitsja Trump, kuid otsustavas freimis Trump vanemale kolleegile vastu ei saanud.

«See oli hea mäng. Mul on Juddist veidi kahju, sest tean, kui palju ta vaeva näeb,» sõnas O’Sullivan pärast kohtumist worldsnooker.com vahendusel. «Tal oli viimases freimis hea võimalus. Tal on raske, aga ta on tugev isiksus ja tuleb sellest välja,» lisas finaali jõudnud O’Sullivan.

O’Sullivan läheb finaalmängus vastamisi kaasmaalase Shaun Murphyga, kes sai nelja parema hulgas jagu kohalikust mängijast Mark Williamist 6:3.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles