NBA tiitlikaitsja sai järjekordse halva uudise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry.
Stephen Curry. Foto: Jeff Chiu/AP

Golden State Warriorsi korvpallimeeskonna mängujuht Stephen Curry käimasoleval NBA põhihooajal enam põlvevigastuse tõttu väljakule ei pääse. Ohus on ka play-off-mängud.

30-aastane ameeriklane vigastas põlve eelmises mängus Atlanta Hawksiga, kui korvialuses heitluses kukkus tema jala peale meeskonnakaaslane JaVale McGee. Kui pärast kohtumist sõnas Curry, et tegemist pole tõsise traumaga, siis eile tehtud uuringud vihjavad sellele, et põhihooaeg on tema jaoks lõppenud.

Esialgse hinnangu kohaselt naaseb põlve sisemist külgsidet nihestanud Curry väljakule kolme kuni nelja nädala pärast ehk täpselt play-off-mängude algusajal. Golden State Warriors paikneb 54 võidu ja 18 kaotusega läänekonverentsis Houston Rocketsi järel teisel kohal ning on koha järgmisesse faasi kindlustanud.

Golden State Warriorsi laatsaret ei piirdu vaid Curryga, sest järgmised mängud jätavad ilmselt vahele ka Kevin Durant, Klay Thompson ja Draymond Green, kes erinevate vigastustega heitlevad. «Me saame sellest olukorrast üle,» sõnas tiitlikaitsja peatreener Steve Kerr ESPNi vahendusel. «Peame aru saama, et see kuulub teekonna juurde,» lisas juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles