Kristjan Ilves: mõtlesin, kas selle kehva seisundiga viimasele etapile tullagi

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves
Kristjan Ilves Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kahevõistluse MK-sarja üldarvestuses 19. koha saanud Kristjan Ilves tunnistas pärast hooaja lõppu Postimehele, et viimased MK-etapid kulgesid tema jaoks ikka päris raskelt. 

«Juba hüppemäel oli keeruline õiget minekut leida, sest kõik hüpped kukkusid välja erinevad ja stabiilsust ei leidnudki. Ent Schonachis tegin hetkeseisu arvestades hüppemäel korralikud sooritused,» sõnas sellel nädalavahetusel hüppemäel 11. ja 12.koha väärilisi sooritusi näidanud Ilves. 

«Pärast Kligenthali MK-etappi mõtlesin, kas üldse selle kehva seisundiga viimasele etapil tullagi. Sest kõik, mis mul anda oli, sai eelneva hooaja käigus ära antud. Aga otsustasime ikkagi tulla ja kõik mängu panna. Vale otsus see vast ei olnud. Sain mõne MK-punkti juurde ja üldkoha veidi paremaks,» rääkis täna 27. koha saanud Ilves. 

«Loodan, et endale järgmist hooaega silmas pidades midagi kurja ei teinud. Hetkel olen, tõsi küll, omadega ikka täitsa läbi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles