Järelvaadatav: neli väravat löönud Koskor kukutas Kuressaare

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas alistas Tartu Tammeka koduväljakul mänginud Kuressaare 4:0.

Kohtumise kõik neli väravat lõi Tammeka ründaja Tristan Koskor, kes oli täpne 12., 14., 24. ja 72. minutil. Tammekal on nüüd liigatabelis kirjas 9 punkti, millega hoitakse hetkel viiendat positsiooni. Kuressaare on kolme silmaga kaheksandal kohal.

Enne mängu:

Kuressaare jaoks oli viimane mängudenädal kahetine, sest esmalt saadi Viljandi Tuleviku alistamisega kirja hooaja esimesed punktid, neli päeva hiljem tuli aga Tallinna Kalevilt vastu võtta nukker 0:5 saun. Tammeka alustas seevastu kahe 1:0 võiduga, kuid on seejärel alla jäänud Levadiale ja eriti valusal moel viimase sekundi väravast Nõmme Kaljule.

Viimati mängisid meeskonnad koos Premium liigas 2013. aastal ja siis lõppesid mõlemad suvised Saaremaal peetud mängud väravateta viikidega. Tartus suutis Tammeka kahel korral vastase alistada, kevadel 3:1 ja sügisel 3:2.

Mängukeelu tõttu ei saa Tammekat aidata Mikk Laas, kes sai üle-eelmise vooru kohtumises Levadia vastu lõpuminutitel punase kaardi ning jättis eelmise vooru kohtumise Nõmme Kaljuga vahele. Distsiplinaarkomisjon määras aga Laasile veel ühe mängu pikkuse lisakaristuse ning selle peabki ta nüüd ära kandma.

Kuressaare peatreener Jan Važinski: «Mäng Tammeka vastu näitab, millised järeldused ja parandused on tehtud peale viimast mängu.»

Kaitsja Mairo Miil: «Koondisepaus on läbi ning ees ootab järgmine liigamäng. Vastaseks seekord Tammeka ja nagu igale mängule minnes, on eesmärk jällegi punktiarvet suurendada.»

Tammeka juhendaja Kaido Koppel: «Kuressaares olen mängija ja treenerina mitmeid kordi käinud. Mitte kunagi ei ole seal lihtne olnud. Koduväljakul oskavad saarlased väga hästi mängida. Peame tegema hea esituse, et võidupunktidega koju tagasi tulla.»

Poolkaitsja Tauno Tekko: «Kuressaarega tuleb tähtis ja raske mäng. Pikka sõitu ei tohi ületähtsustada - tuleb keskenduda mänguks sama tõsiselt kui viimases kahes mängus Levadia ja Nõmme Kalju vastu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles