Tipptennisist kiitis relvavastased protestid heaks

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams
Serena Williams Foto: Cal Sport Media/Cal Sport Media/Sipa USA

Äsja tipptennisesse naasnud Serena Williams teatas Twitteris, et kiidab relvavastased protestid heaks ning on aktsiooni «March For Our Lives» algatanute üle uhke. 

Williams säutsus Twitteris, et on protestiaktsiooni algatanud noorte üle väga uhke. «Meie pojad ja tütred ei peas kartma koolis olles oma elude pärast. See on teie aeg. Oleme teiega!»

«March For Our Lives» (Marsime oma elude eest) liikumine algatati pärast seda, kui eelmisel kuul suri USA-s Florida osariigis Parklandi koolis toimunud tulistamise tagajärjel 17 inimest.

Tegu oli alates 2012. aastast USA kõige ohvriterohkeima koolitulistamisega.

Parklandi õpilaste poolt alustatud liikumine leidis laialdast toetust ning sellega ühinesid ka teistest koolitulistamistest eluga pääsenud, tulistamistes surma saanute lähedased ja paljud, keda liikumise eesmärk kõnetab. Protestimarsiga loodetakse pöörata tähelepanu koolide turvalisusele ja paluda seadusandjatel kehtestada relvapiiranguid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles