Snuukriäss O’Sullivan andis rivaalidele hävitava hinnangu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan
Ronnie O'Sullivan Foto: John Walton/PA Wire/PA Images/Scanpix

Players Championship snuukriturniiri finaalis alistas Ronnie O’Sullivan 10:4 Shaun Murphy ja sai oma karjääri 33. esikoha tippturniiril. See tiitel tähendab talle rohkem kui paljud eelmised.

«Olen väga õnnelik, sest see oli suurepärane turniir – kohal maailma 16 parimat ja ei ühtegi tühikargajat, nii et siin oli veidi kvaliteeti,» kritiseeris võidukas O’Sullivan ITV eetris maailma snuukri üldist taset. «Mõnel teisel turniiril tunned end justkui loomaaias, aga siin oli päris kena. Esmaklassiline.»

O’Sullivan on tänavu võitnud juba viis tippturniiri ning kaks, Hiina lahtised ning aprillis algavad maailmameistrivõistlused, ootavad alles ees. «Mängin oma parimate päevade tasemel,» rääkis viiekordne maailmameister. «Viimasel kuuel hooajal olen ma mänginud päris kindlat snuukrit, kui välja jätta aastane periood, kus ma eriti ei keskendunud. Aga tänavu olen seda teinud ja tulemused tõestavad seda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles