Video: vastast alandanud MMA võitleja jäi ilma võidust ja auhinnarahadest

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

MMA võitleja Drew Chatman saavutas reedel toimunud matšis Irvins Ayala vastu kindla võidu, kuid jäi sellest ilma, sest alandas vastast.

Chatman nokauteeris Ayala, astus seejärel oimetuna maas lamanud vastase seljale ning viskas sealt salto. Matši kohtunikud seda ei aktsepteerinud ning Chatman diskvalifitseeriti. MMA võitleja vabandas pärast matši avalikult vastase ees, kuid see ei päästnud Chatmani kolmekuulisest võistluskeelust. Lisaks jäi vastast alandanud sportlane auhinnarahadeta.

«Ma ei hakka ohvrit mängima, sest tõeline ohver on siin Irvins Ayala,» rääkis 23-aastane Chatman parast matši. «See oli kahetsusväärne õnnetus ning see ei pidanud nii lõppema,» jätkas Chatman. Profikarjääri esimese matši pidanud Chatman lisas enda õigustuseks, et pealtvaatajad olid rohkem Ayala poolt ning närvid ja emotsioonid maksid antud olukorras talle kätte. «Ma garanteerin teile, et seda ei juhtu enam mitte kunagi,» lõpetas Chatman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles