Kalevi konkurendid muutsid heitluse play-off-mängudele veelgi põnevamaks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo mängijad.
BC Kalev/Cramo mängijad. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna võimalused Ühisliigas play-off-mängudele jõudmiseks on endiselt õhkõrnad. Eile toimunud lahingud tegid heitluse veelgi põnevamaks.

Permi Parma alistas eile võõral väljakul Astana 84:78 ning Nižni Novgorod sai samuti võõral platsil 78:70 jagu Minski Tsmokist. 

Praeguse seisuga on kuue võidu peal koguni kuus meeskonda, sealhulgas Kalev, kuid valitsev Eesti meistermeeskond on konkurentidega võrreldes pidanud rohkem mänge. Kuue võiduga paiknevad seitsmendal kuni 12. tabelireal järgmised meeskonnad: Novgorod (6-10), Parma (6-11), Astana (6-12), Riia VEF (6-12), Tsmoki (6-12) ja Kalev (6-13). 

Nende ees hoiab kaheksa võiduga kuuendat kohta Saratovi Avtodor, kelle Kalev eelmisel nädalal koduväljakul paika pani. Just kahele viimasele play-off-kohale on rebimine äärmiselt põnev.

Play-off-koha nimel heitlevate meeskondade järelejäänud mängud:

7. Nižni Novgorod (8 mängu): VEF, Parma, Moskva CSKA, Krasnojarski Jenissei, Peterburi Zeniit, Kaasani Unics, Avtodor, Krasnodari Lokomotiiv-Kuban.

8. Permi Parma (7 mängu): Jenissei, Novgorod, Moskva oblasti Himki, Lokomotiiv-Kuban, Avtodor, Unics, CSKA.

9. Astana (6 mängu): Lokomotiiv-Kuban, Jenissei, Unics, Kalev, VEF, Avtodor.

10. Riia VEF (6 mängu): Novgorod, Unics, Avtodor, Lokomotiiv-Kuban, Astana, Tsmoki.

11. Minski Tsmoki (6 mängu): Kalev, Himki, Avtodor, Jenissei, VEF, Zeniit.

12. Kalev/Cramo (5 mängu): Himki, Minsk, CSKA, Zeniit, Astana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles