Video: Suarez lõi tühjast väravast mööda, Cavani tõi Uruguayle võidu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: Sipa Asia/Sipa Asia/Sipa USA

Uruguay koondis alistas China Cupi nimelise jalgpalliturniiri finaalis Walesi 1:0. Kolmanda koha mängus said tšehhid 4:1 jagu hiinlastest.

Tuhka peab endale pähe raputama Barcelona tähtmängija Luis Suarez, kes ei realiseerinud avapoolaja keskpaigas suurepärast võimalust – uruguaylane mängis väravavahist mööda, kuid ei suutnud palli tühja väravasse lüüa, tabades posti.

Finaali ainsa tabamuse eest hoolitses teise poolaja alguses Pariis Saint-Germaini superstaar Edinson Cavani, kes realiseeris kindlalt Cristian Rodriguezi söödu. Teisel poolajal jõudis sihile ka Suarez, kuid sedapuhku oli ründaja söödu ajal suluseisus ning tabamus ei lugenud.

Kolmanda koha mängus haarasid võõrustajad juhtohjad juba viiendal minutil, kui värava sai kirja Fan Xiaodong. Hiina oli eduseisus suurem osa mänguajast, sest alles 58. minutil viigistas Tomas Kalas. Seejärel algas Tšehhi väravatepidu, kui skoori tegid Patrik Schick, Michael Krmencik ja Pavel Kaderabek.

Finaali tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles