Foto: president Kaljulaid andis M-Spordi pealikule üle teenetemärgi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson ja Kersti Kaljulaid
Malcolm Wilson ja Kersti Kaljulaid Foto: twitter

Eesti president Kersti Kaljulaid andis eile üle teenetemärgi M-Spordi pealikule Malcolm Wilsonile.

Eesti autospordi arengus suurt rolli mänginud Wilson teenis presidendilt Maarjamaa Risti V klassi teenetemärgi.

«Eile pärast seiklusterohket teekonda Londonisse jõudes kohtusin Eesti saatkonnas kohalike eestlaste ja Eesti sõpradega. Ühtlasi sain üle anda Maarjamaa Risti V klassi teenetemärgi Malcolm Wilsonile, kes aitas viia nii Markko Märtini kui Ott Tänaku rallimaailma tähtede hulka, andes sellega võimaluse kümnetele tuhandete eestlastele elada omadele kaasa ralliradade ääres üle maailma ning sadadele tuhandetele eestlastele meedia kaudu nende saavutusi jälgida,» kirjutas president sotsiaalmeediasse.

Wilson ise on varasemalt ERRi vahendusel öelnud, et oli tunnustusest kuuldes šokis. «Et mulle selline au osutati, on loomulikult väga-väga rõõmustav. Ma olen töötanud kahe suurepärase inimesega - Markko Märtini ja Ott Tänakuga - ja võite ette kujutada, et ma tunnen küll suurt uhkust ja heameelt, aga veelgi enam tunnen heameelt selle üle, mida Markko ja Ott on Eesti jaoks teinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles