Järelvaadatav: Pärnu alistas veerandfinaalseeria avamängus kindlalt TTÜ

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpalli meistrivõistluste veerandfinaalseeria avamängus alistas Pärnu 3:1 (25:18, 25:18, 24:26, 25:12) TTÜ.

Pärnu resultatiivseimana tõi Robert Juchnevic 18 punkti, Toms Svans lisas 12 ning Kevin Saar 11 punkti. TTÜ resultatiivseim oli Dmitri Korotkov 15 punktiga.

ENNE MÄNGU

Pärnu meeskonna juhendaja Avo Keel teab, et TTÜ vastu on nemad favoriidiseisuses. «Siiani on meie poolt vaadatuna TTÜ-ga mängud hästi läinud. Loodame poolfinaali jõuda,» sõnastas peatreener selge eesmärgi.

TTÜ juhendaja Janis Sirelpuu loodab, et noored mängijad suudavad Pärnu vastu väljakule minna pea püsti. «Minu jaoks on kõige olulisem, millise suhtumisega mehed väljakule astuvad. Kas me läheme sinna mõttega, et alustuseks geimi võitmine on võimalik, või suhtumisega, et see pole võimalik,» arutles Sirelpuu. TTÜ-l on sarnaselt Järvamaaga olnud ülejäänud meeskondadest pikem mängupaus. «Sellega on nii ja naa, trenni oleme saanud rohkem teha, aga mängupraktikat on puudu. Ühe treeningmängu pidasime vahepealsel perioodil Järvamaaga,» lisas peatreener.

Seeria peetakse kahe võiduni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles