Brasiilia lõpetas Saksamaa 22-mängulise kaotuseta seeria, Inglismaa ja Itaalia leppisid viiki

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia juhtvärav Saksamaa vastu.
Brasiilia juhtvärav Saksamaa vastu. Foto: WOLFGANG RATTAY/REUTERS/Scanpix

Brasiilia jalgpallimeeskond sai veidikene palsamit nelja aasta tagustele haavadele, kui võõral väljakul alistati Saksamaa koondis 1:0. Sakslaste jaoks lõppes 22 mängu pikk kaotuseta seeria ning peatreener Joachim Löwil on kõvasti mõtlemisainet, kuidas sarnast nigelat esitust Venemaal toimuval MMil vältida.

Tänastest jalgpalli maavõistlustest väärivad esiletõstmist kolm oivalist maiuspala: Saksamaa-Brasiilia, Inglismaa-Itaalia ja Hispaania-Argentiina. Viimast näitavad Kanal 12 ja Postimees otsepildis, aga kõigi teiste tänaste jalgpallilahingutega hoiame teid kursis öötundideni vältava otseblogi kaudu!

Jalgpalli sünnimaa pühamail staadionil ehk Wembley'l tegid Inglismaa ja Itaalia koondis 1:1 viigi. Mängu algul oli märgatavalt teravam külalismeeskond, kuid avavärav kuulus hoopis võõrustajatele, kui Jamie Vardy realiseeris Jesse Lingardi kiirelt lahti mängitud karistuslöögi. Viigi seadis jalule mängu lõpuminutitel Lorenzo Insigne penaltist. 

Tagasi üles