Mannetu Rootsi kaotas Rumeeniale: kes veel ütleb, et me ei igatse Zlatanit?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovici aeg Manchester Unitedis hakkab otsa saama.
Zlatan Ibrahimovici aeg Manchester Unitedis hakkab otsa saama. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Rootsi jalgpallikoondis kaotas eile mannetu mänguga 0:1 Rumeenia koondisele, misjärel tõstatasid Rootsi jalgpallieksperdid taas küsimuse: kas kuidagi poleks võimalik Zlatan Ibrahimovic tagasi koondisesse meelitada?

Rootsi jalgpalliekspert ja treener Alexander Axén sõnas pärast mängu otsekoheselt: «Vaadake seda, mis toimus ja öelge uuesti, et me ei igatse Zlatanit. See on haletsusväärne.»

Teatavasti vahetas Ibrahimovic hiljuti klubi ning liitus Los Angeles Galaxyga. Räägitakse, et võib-olla debüteerib ta USAs juba sel nädalavahetusel. Uue meeskonnaga liitumise järel ütles Ibrahimovic meediale, et Rootsi jalgpallikoondis tunneb jätkuvalt tema vastu huvi.

«Nad helistavad mulle iga päev ja küsivad, kuidas mul läheb, mida ma soovin ja mida ma arvan,» ütles Ibrahimovic. Rootsi peatreener Janne Andersson lükkas aga Ibrahimovic öeldu ümber. «Mina küll temaga kontaktis pole olnud. Mina tegelen nende meestega, kes on koondises. Olen oma töös täiesti sõltumatu,» kinnitas Andersson.

Rootsi teatab MMile sõitva jalgpallikoondise 15. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles