Video: vigastuspausilt naasnud Duranti mäng lõppes oodatust varem

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Durant
Kevin Durant Foto: Kyle Terada/USA Today Sports

Golden State Warriors tunnistas korvpalliliigas NBA koduväljakul Milwaukee Bucksi 116:107 paremust.

Eelmised kuus kohtumist vigastuse tõttu vahele jätnud Golden State’i tähtmängija Kevin Durant piirdus tagasitulekumängus vaid 17 minutiga. Seda lihtsal põhjusel. USA mängija sai lühikese ajaga vaidlemise eest kaks tehnilist viga ning pidi avapoolaja lõpus väljakult lahkuma.

Tegemist oli Duranti viienda eemaldamisega käimasoleval hooajal. Sellel sajandil on rohkem eemaldamisi ühel hooajal saanud vaid Rasheed Wallace, kes 2000-01 hooajal patustas koguni seitsme eemaldamisega. Duranti enda eelmine rekord oli hooaja peale vaid üks eemaldamine. See on nüüd kuhjaga ületatud. 

Duranti arvele jäi Golden State’i kaotusmängus kümme punkti, kuus resultatiivset söötu ja kolm lauapalli. Üleplatsimeheks kerkis 32 punkti ja viie resultatiivse sööduga Bucksi staarmängija Giannis Antetokounmpo.

Golden State hoiab 54 võidu ja 21 kaotusega läänekonverentsis Houston Rocketsi järel teist kohta ning on kindlustanud koha play-off-mängudele. Bucks paikneb 40 võidu ja 35 kaotusega idakonverentsis kaheksandal kohal, praeguse seisuga jõuavad ka nemad play-off’i.

Tulemused:

  • Detroit Pistons – Washington Wizards 103:92
  • Miami Heat – Chicago Bulls 103:92
  • San Antonio Spurs – Oklahoma City Thunder 103:99
  • Sacramento Kings – Indiana Pacers 103:106
  • Golden State Wawrriors – Milwauke Bucks 107:116
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles