Loeb vaagis enda võimalusi Korsika MM-rallil

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb ja Kris Meeke asju arutamas.
Sebastien Loeb ja Kris Meeke asju arutamas. Foto: @World/Citroen

Sebastien Loeb valmistub täie hooga järgmisel nädalavahetusel sõidetavaks Korsika MM-ralliks. Kuigi Loebi näol on tegu tõelise asfaldispetsialistiga, ei pea ta end ralli favoriidiks.

Üheksakordne maailmameister Loeb naasis MM-sarja eelmisel etapil Mehhikos, kus näitas muljetavaldavat kiirust ning oli rallit ka juhtimas, kuid rehvi purunemine kukutas ta lõpuks viiendaks. Korsikas võistles ta viimati 2008. aastal ning vahepealsete aastatega on ralli kõvasti muutunud.

«Raske on öelda, milleks ma Korsikal suuteline olen. Asfaldil olen olnud alati konkurentsivõimeline ning loodetavasti olen ka nüüd. Teisalt, selle aasta Korsika ralli on minu jaoks täiesti uus. Pean tutvuma iga katsega ning see ei mängi minu kasuks,» ütles Loeb.

Küll aga tõdes prantslane, et tunneb end Citroeni roolis juba päris mugavalt. «Eks see aitas kaasa, et sain Mehhiko rallil sõita. Vahet pole, et seal sõitsime kruusal. Testidel kogesin veidi alajuhitavust, kuid proovime selle mure ära lahendada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles