Postimehe video: Klavani klubikaaslane sai Egiptuse presidendivalimistel hääli

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Egiptuse presidendivalimistel võis hääli anda praegusele presidendile, 63-aastasele endisele kindralile Abdel Fattah el-Sisile või 65-aastasele Mousa Mostafa Mousale. Miljon egiptlast tahtis aga teisiti - nemad hääletasid hoopis Ragnar Klavani klubikaaslase Mohamed Salah poolt! 

Kolm päeva kestnud valimiste ametlikke tulemusi on oodata 2. aprillil, ent The Economist kirjutab, et 25 miljonist hääletanust otsustas enam kui miljon oma sedeli rikkuda ning Salah poolt hääletada.  

Salah jääb siiski oma armastuse ehk jalgpalli juurde. Liverpooli jalgpallimeeskonna ääreründaja valiti eelmisel hooajal Aafrika parimaks jalgpalluriks, möödunud suvel jõudis Salah Egiptuse rahvuskoondisega Aafrika meistrivõistlustel finaali. 2018. aasta maailmameistrivõistlustel mängib Egiptus samas alagrupis korraldajamaa Venemaa, Uruguay ja Saudi Araabiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles