Tipphetked: minutiga kaheväravalisest kaotusseisust pääsenud Barcelona imeline seeria elab

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hispaania jalgpalli kõrgliiga 30. voorus päästis liider FC Barcelona dramaatilisel moel võõrsil viigipunkti, kui 88. minuti alguses kohtumist veel 2:0 juhtinud Sevilla mängis eduseisu nende vastu ühe minutiga maha. Barcelona päästeingliteks kerkisid Luis Suarez ja Lionel Messi. 

Sevilla asus kohtumist avapoolaja järel igati teenitult juhtima, kui 36. minutil lõi värava Franco Vazquez. 50. minutil suurendas Sevilla Luis Murieli väravast veelgi eduseisu ning Barcelona peatreeneril Ernesto Valverdel ei jäänud muud üle kui saata 58. minutil platsile Lionel Messi. Alles 88. minutil suutis Suarez ühe värava tagasi lüüa ning juba napp minut hiljem kõmmutas Messi karistusala joonelt lõppseisuks 2:2.

Barcelona püsib liigas sel hooajal jätkuvalt kaotuseta. Viimati tuli neil liigamängus vastase paremust tunnistada mullu aprillis (!), kui jäädi alla Malagale. Juhul kui katalaanid ka järgmises voorus kodus Leganese vastu kaotust väldivad, täitubki neil La Ligas aasta ilma ainsagi lüüasaamiseta. Ühtlasi korrataks sellega Real Sociedadi rekordit 1980. aastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles