City peatreener avaldas, kumb mäng tormilisel nädalal olulisem on

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: Andrew Couldridge/REUTERS

Tuleval nädalal seisab Manchester Cityl ees kaks väga tähtsat kohtumist. Esmalt mängitakse kolmapäeval Meistrite liiga veerandfinaalis Liverpooliga, seejärel laupäeval Manchester Unitediga.

Mõlemad kohtumised on City jaoks kaalukad. Kui Meistrite liiga mängu tähtsust pole vaja üle selgitada, siis Inglismaa kõrgliigamängus Unitediga võib City endale kindlustada tänavuse hooaja meistritiitli. Tõsi, kui seda ei tehta, siis eksimisruumi on Cityl veel üksjagu, sest enne laupäevast mängu Unitediga on nende edu teisel kohal olevate rivaalide ees 16 silma.

Manchester City peatreener Pep Guardiola ütles, et keskendub eelkõige matšiks Liverpooliga. «Peame mõtlema Meistrite liigale,» sõnas Guardiola, kelle juhendatav City kohtub Liverpooliga kordusmängus juba 10. aprillil.

Samas oleks nii City kui fännide jaoks eriti magus kindlustada liigatiitel just derbimängus. «See oleks eriline, aga mitte esmatähtis. Tähtis on tulla meistriks ning meie fookus on praegu Meistrite liigal,» kinnitas Guardiola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles