Aprillinali või reaalsus? Tammjärv avaldas šokeeriva uudise (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Tammjärv
Karel Tammjärv Foto: Tairo Lutter

Eesti viimaste hooaegade paremaid murdmaasuusatajaid Karel Tammjärv andis sotsiaalmeedias teada, et rahvusvahelisel tasemel on tema sõidud sõidetud. 

«Minu võistlushooaeg on läbi, lõpetasin võiduka vabatehnikamaratoniga Taivalkoskis. Ühtlasi saab läbi minu 10 hooaega kestnud rahvusvaheline sportlastee. Eestis võin veel võistlema sattuda, kuid keskendun õpingutele ja valmistun peatseks pere juurdekasvuks,» kirjutas suusataja. 

Eesti suusakoondise treeneri Anti Saarepuu sõnul on tegu siiski aprillinaljaga. «See on päris hea vimka, sest mina tema karjääri lõpetamisest midagi ei tea,» sõnas ta Postimehele. 

Alles mõned tunnid tagasi ilmus portaalis Sky uudis, et Eesti suusakoondise liikmed on olümpiahooaja lõpetuseks tõsisel teelahkmel ning moodustavad poistebändi.

«Otsime lahendusi, et rahastamine korda saada, me kõik tahaks jätkata veel ühe olümpiatsükli jooksul,» kinnitas Tammjärv sealse pressiteate vahendusel. «Tõsi, poistebändi idee on ühena võimalustest laual.»

Suusataja Raido Ränkel tõdes, et ilmselt suudaksid kõik koondise liikmed vähemalt samal tasemel räppida ja ka natukene laulda. Sprinter Marko Kilp lisas, et tema ilmselt oleks võimeline isegi kiiremini räppima kui kahevõistlejad omal ajal.

«Ja olgem ausad, me oleme ikkagi ju tippsportlased ja meil on seetõttu suhteliselt arvestatavad kehad, mis näiteks särgita poseerides on oluline,» rääkis Tammjärv.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles