Jürgen Klopp: ma vaataksin kolmapäeval Liverpooli mängu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp. Foto: Adam Davy/AP

Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp ennustab, et Meistrite liiga veerandfinaali avamäng liigarivaal Manchester Cityga tuleb tuline lahing. Mäng toimub eeloleval kolmapäeval Liverpoolis.

Inglismaa meeskondade duelli ajal leiab Barcelonas aset sealse meeskonna ja Roma vaheline vastasseis. Klopp vaataks pigem Liverpooli ja City kohtumist. «Kui ma peaksin valima, millist Meistrite liiga mängu ma kolmapäeval vaatan, siis vaataksin sedasamust,» rääkis Klopp Inglismaa meediale.

Teadupärast on nii Liverpool kui City üsna ründava suunitlusega meeskonnad. Ehk näeme kastist-kasti mängu? «Ma arvan, et pigem mitte. See oleneb taktikast, aga usun, et mängus läheb tuliseks. See on lahe. Mäng toimub Anfieldil, kus on alati hea atmosfäär,» kommenteeris sakslasest juhendaja.

Liverpool ja City on sel hooajal omavahel juba kaks korda kohtunud. Mõlemal korral lõppes mäng kodumeeskonna võiduga. Manchesteris 5:0, Liverpoolis 4:3. «Kas me mõtlesime enne esimest kohtumist, et kaotame 0:5? Kas me mõtlesime enne teist mängu, et võidame 4:3? Ei, aga kas me teadsime, et meil on võimalus? Jah,» meenutas Klopp varasemaid lahinguid ning vihjas, et favoriit on siiski City.

Klopp lisas, et teatud momentidel on Liverpool ja City sarnasel tasemel, kuid Pep Guardiola hoolealused mängivad süstemaatilisemalt ning seetõttu on nende edu Inglismaa meistrivõistlustel Liverpooli ees pea 20 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles