Kaheksa kaotust tõid hundipassi: Inglismaa kõrgliigaklubi jäi taas peatreenerita

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alan Pardew.
Alan Pardew. Foto: REBECCA NADEN/REUTERS/Scanpix

Jalgpalli Inglismaa kõrgliiga punane latern West Bromwich Albion loobus peatreeneri Alan Pardew teenetest. Põhjus on lihtne: klubi on kaotanud järjest kaheksa liigamängu ja tabelis ollakse kindlalt viimasel kohal.

56-aastane Pardew asus ametisse 29. novembril pärast seda, kui eelmise juhendaja Tony Pulise käe all oldi kümme mängu järjest võiduta. Asi ei läinud sugugi paremaks aga ka Pardew'ga, sest 18 liigakohtumisest võitis West Brom tema juhendamisel ainult ühe ehk tema võiduprotsendiks jäi lõpuks ülimalt nadi 5,5%.

Liigatabelisse on 32 mänguga kogutud vaid 20 punkti, püsimajäämist võimaldav 17. koht on juba tervelt kümne punkti kaugusel. Viimati kaotati nädalavahetusel kodus 1:2 Burnleyle.

Kuna koos Pardew'ga lahkub ka abitreener John Carver, võtab meeskonna juhendamise praegu üle treener Darren Moore ja tõenäoliselt jätkab ta sellel postil hooaja lõpuni. Pardew'st sai aga kümnes peatreener, kes sel hooajal ametist lahkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles