CSKA ei jätnud Unicsile mingit võimalust ja liigub Ühisliiga põhiturniiri võidu suunas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CSKA ja Unicsi esimese omavahelise mängu võitis Moskva klubi 13 punktiga.
CSKA ja Unicsi esimese omavahelise mängu võitis Moskva klubi 13 punktiga. Foto: vtb-league.com

Korvpalli Ühisliigas pidasid Venemaa suurklubid Moskva CSKA ja Kaasani Unics duelli, mis otsustas suure tõenäosusega põhiturniiri võitja. CSKA võttis suure 80:63 võidu.

Kodumeeskond CSKA tegi otsustava vahe sisse juba 23:9 võidetud esimese veerandajaga. Lõpuks viskas Othello Hunter moskvalaste kasuks 14 punkti, nii Nando de Colo kui ka Corey Higgins toetasid teda 12 punktiga. Unicsile tõid Maurice Ndour ja Trenton Lockett 13 punkti.

Unicsil on nüüd tabelis 15 võitu ja 2 kaotust, CSKA-l aga 18 võitu ja samuti 2 kaotust. Meeskondade esimese omavahelise kohtumise võitis detsembris CSKA võõrsil 88:75 ehk neile kuulub nüüd kindel paremus ka omavahelises arvestuses.

Tänase mängu üks vilemeestest oli Aare Halliko. Ühisliiga põhiturniiril mängitakse 24 kohtumist. Nii CSKA-l kui Unicsil jääb pärast tänast pidada liiga n-ö suure viisiku klubidega veel vaid üks mäng - mõlemal Peterburi Zeniidiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles