Ajalooline taak kollitab Reali

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3. juuni 2017: Cristiano Ronaldo on löönud Gianluigi Buffoni seljataha ühe oma kahest väravast, mis aitasid Reali karikavõidule.
3. juuni 2017: Cristiano Ronaldo on löönud Gianluigi Buffoni seljataha ühe oma kahest väravast, mis aitasid Reali karikavõidule. Foto: Alastair Grant/AP/Scanpix

Kui kedagi saab ristida vanadeks eurohuntideks, siis Madridi Reali ja Torino Juventuse jalgpalliklubi sobivad toda tiitlit kandma eelisjärjekorras. Real on viimasest neljast Meistrite liiga trofeest pea kohale kergitanud kolm, Juventus jõudis finaali mullu ja kolme kevade eest. Hiljutises 1/8-finaalis näitas Juve, mida tähendab eurokogemus: Tottenham oli väljakul parem meeskond, aga edasi pääses Vana Leedi.

Foto: -

Täna õhtul on Juventus ja Real veerandfinaali avavaatuses taas omavahel vastamisi. Juunikuisest Cardiffi finaalist, mille Real 4:1 võitis, saab mööda 304 päeva.

Kuid ühes on Juve huvitaval kombel seni alati Realist üle olnud: kui vastamisi minnakse kaheosalises duellis. Kuidas läheb täna?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles