Kullamäe käis Sõbra kantsis korvpallivaimustust külvamas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber ja Gert Kullamäe nautisid treeningprotsessi sama palju kui Viru-Nigula noored Hundid.
Andres Sõber ja Gert Kullamäe nautisid treeningprotsessi sama palju kui Viru-Nigula noored Hundid. Foto: Eesti korvpalliliit

Andres Sõber korraldas möödunud nädalavahetusel Viru-Nigula Huntide noortele korvpalluritele laagri. Koosviibimise esimesel päeval juhendas peamiselt Vasta kooli õpilastest koosnevaid võistkondi Tallinna Kalev/TLÜ peatreener ja endine Eesti koondise snaiper Gert Kullamäe.

«Andres küsis, kas saaksin pühade ajal vabal päeval trenni andma tulla, ja ma mõtlesin, et miks mitte. Ta on mind elus väga palju aidanud ja mul on kohustus talle appi tulla, kui ta seda vajab,» arutles Kullamäe.

«Sellises vanuses on treeneri esmane ülesanne panna lapsed korvpalli armastama. Saali tulles peab lastel silm särama ja siin oli seda täna kõvasti,» märkis Kullamäe, kes oli treeningutele kaasa võtnud ka oma noorema poja, kümneaastase Oliveri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles