Järelvaadatav: Zopp võttis Tuneesia teise reketi üle seljavõidu (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tondi tennisekeskuses toimub täna ja homme Davis Cupi Euro-Aafrika tsooni II grupi kohtumine Eesti ja Tuneesia vahel. Avapäeva järel on seis üks-üks.

Avamatšis vandus Kenneth Raisma (ATP 859) 4:6, 6:7 (9) alla Tuneesia esireket Malek Jazirile (ATP 91). 34-aastane Jaziri on tänavu heas hoos, Dubais alistas ta maailma neljanda reketi Grigor Dimitrovi ja Hiinas võitis karjääri kaheksanda Challengeri tiitli.

Päeva teises mängus ei jätnud aga meie esireket Jürgen Zopp (ATP 142) Moez Echarguile (ATP 458) mingit võimalust, võites kohtumise 45 minutiga 6:1, 6:1. 25aastane Echargui võitis äsja seejuures Tuneesias teise Futures tiitli ja paikneb karjääri kõrgeimal kohal.

Matši võitmiseks peab üks koondistest võitma kolm kohtumist. Pühapäeval alustatakse kell 12 paarismänguga, pärast seda on esireketite kohtumine ja vajadusel kohtuvad viimasena koondiste teised reketid.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles