Järelvaadatav: Zopp oli esinumbrite lahingus võidukas ning kindlustas Eestile püsimajäämise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tere Tennisekeskuses toimuval Davis Cupi Euro-Aafrika tsooni II grupi kohtumises Eesti ja Tuneesia vahel kindlustas Eestile võidu. Lõpuks olid Eesti võidunumbrid 3:2.

Esinumbrite vastasseisus alistas Jürgen Zopp (ATP 142.) 6:1, 6:4 Malek Jaziri (ATP 91.)  Esinumbrite matšile eelnenud paarismängus alistasid Jürgen Zopp ja Kenneth Raisma Tuneesia konkurendid 56 minutit kestnud mängus 6:3, 6:4. Viimases vastasseisus tunnistas Kristjan Tamm tuneeslase paremust, kuid see enam lõpptulemust ei mõjutanud.

Laupäevased mängud:

Laupäevases esimeses kohtumises võitis Tuneesia, kui nende esireket Malek Jaziri (ATP 91.) alistas Kenneth Raisma (ATP 859.) pisut üle pooleteise tunni kestnud kohtumises kahes tasavägises setis 6:4, 7:6 (9).

Teises kohtumises tulid väljakule Jürgen Zopp (ATP 142.) ja Moez Echargui (ATP 458.). 25-aastane Echargui, kes võitis äsja Tuneesias teise Futures tiitli ja paikneb karjääri kõrgeimal kohal, meie esireketile vastupanu ei osutanud. Zopp võitis 45 minutiga 6:1, 6:1 ja viigistas matši seisu 1:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles