Järelvaadatav: Kalev/Cramo sai kodusaalis lisaajal valusa kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond tunnistas kodusaalis lisaajal Minski Tsmoki 85:80 paremust.

Kalev võitis avapoolaja 41:38 ning juhtis minut enne neljanda veerandaja lõppu 73:71, kuid Tsmoki vastas kiirrünnakuga ning viis mängu lisaajale, kus Kalevil enam visked loodetud moel ei kukkunud.

Kalevi jaoks oli tegemist äärmiselt valusa kaotusega, sest enne kohtumist olid nad Tsmokiga kogunud võrdne arv võite. Kalevi lootused jõuda play-off-mängudele on sisuliselt olematud.

ENNE MÄNGU:

Kalev/Cramo poolel ei mängi Isaiah Briscoe, kes sai mängus Raplaga puuka, millest tekkis reielihases mikrorebend. Jätkuvalt on väljas vigastatud Gregor Arbet. Teised mängijad on kohtumiseks üles antud ja valmis lahingusse astuma. 

Kalev/Cramol, Tsmokil ja Astana meeskonnal on hetkel kuus võitu, seega tõstaks vähemalt neljapunktiline võit Kalevi neist mööda. Võõrsil kaotati Tsmokile 84:87. Kodus pole Kalev aga kunagi Valgevene esiklubile kaotanud. 

Samas tuleb Tsmoki Tallinna korraliku hooga, sest alles märtsi keskel saadi jagu meie jaoks seni võitmatust Lokomotiiv-Kubanist ning võõrsil ka Parmast. Neis mängudes kerkisid liidritena esile vastavalt ameeriklane Devon Saddler (Kubani vastu 22 punkti) ja bosnialane Filip Adamovic (Kubani vastu 15 punkti ja 7 söötu), aga ka rootslane Chris Czerapowics (Parma vastu 33 punkti) ja ameeriklane David Kravish (Parma vastu 18+11 lauda). Viimati hiilgas Kalevi vastu aga Aleksandr Kudrjavtsev, kes viskas 23 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles