Andrus Raadik enne pronksiseeriat: see medal tuleb ära võtta!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik pole veel kindel, kas ja mis mahus saab koondisesuve kaasa teha, sest tervis pole jätkuvalt hea.
Andrus Raadik pole veel kindel, kas ja mis mahus saab koondisesuve kaasa teha, sest tervis pole jätkuvalt hea. Foto: facebook.com/Sampo-Volley

Soome meistriliigas Piealaveden Sampo klubi esindava Andrus Raadiku hooaeg jätkub pronksiseeriaga. Sampo jäi poolfinaalseerias mängudega 1:4 alla Loimaa Hurrikaanile ja kohtub pronksiseerias Team Lakkapää meeskonnaga.

Viimases kohtumises olid Sampo kaotusnumbrid 1:3 (25:21, 25:27, 22:25, 23:25), kirjutab volley.ee. Eestlasest nurgaründaja arvele kogunes Sampo resultatiivseimana 18 punkti (+9). 

Raadik sõnas, et pole hoolimata pidevalt korralikest punktisaakidest rahul. «No ei ole rahul. Meeskond kaotab, siis ei saa rahul olla kuidagi,» sõnas nurgaründaja ja lisas, et ka pronksmedali võit tähendaks palju. «Pronks on muidugi suur asi! Võib olla hetkel on pettumus jah, et kaotasime, aga nüüd tuleb keskenduda pronksimängudele ja see medal ikka ära võtta! Eelmisest hooajast pronks olemas ja sellest ei tahaks latti alla lasta!» oli Raadik võitlusindu täis.

Kahe võiduni peetava pronksiseeria algusaeg on veel lahtine. Finaalis lähevad vastamisi Loimaa ja Sastamala VaLePa.

Soome naiste meistriliigas jõudsid Kertu Laak ja Salo LP Viesti finaali, kui poolfinaalseerias saadi LP Kangasalast jagu mängudega 3:0. Viimane kohtumine võideti tulemusega 3:2 (25:18, 25:27, 25:23, 19:25, 15:12), Laak panustas võitu 22 punkti (+14). Finaalseerias on Salo klubi vastaseks HPK ja seeria avamäng peetakse 5. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles