Kinga saanud Inglismaa kõrgliiga peatreener teenib kopsaka hüvitise (1)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
West Bromi eelmine peatreener Alan Pardew.
West Bromi eelmine peatreener Alan Pardew. Foto: ANDREW BOYERS/Action Images via Reuters/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigatabelis viimasel kohal paiknev West Bromwich Albion vallandas eile peatreener Alan Pardew, kes suutis ametiaja 19st meistrisarja kohtumisest võita ainult ühe (lisaks viis viiki ja 13 kaotust).

Ajalehe Daily Telegraph andmetel soovis West Brom sügisel kinga saanud Tony Pulise asendajaks palgatud Pardew’ teenetest loobuda juba veebruaris, kui Huddersfieldilt saadud 1:2 kaotuse järel võeti ühendust Portugali treeneri Marco Silvaga (endine Watfordi juhendaja), ent kokkuleppeni ei jõutud.

Praeguseks on 32 kohtumisest ainult kolm võitu teeninud West Bromi olukord juba sisuliselt lootusetu – kuus vooru enne tšempionaadi lõppu lahutab neid päästvast 17. kohast 10 punkti. Pärast laupäevast 1:2 kaotust Burnleyle otsustati Pardew' teenetest loobuda vaatamata sellele, et see läks klubile maksma kena kopika.

56-aastase inglase leping pidi kestma 2020. aasta suveni ning sisaldas punkti, et enneaegse lõpetamise korral tuleb maksta 500 000 naela ehk ligi 600 000 euro suurune hüvitis. Samas kui Pardew suutnuks West Bromi kõrgliigakoha säilitada, teeninuks ta kahe miljoni naela (umbes 2,4 miljonit eurot) suuruse boonuse.

Pardew asendajaks nimetati hooaja lõpuni seni klubi U23 meeskonda juhendanud Darren Moore. Pardew oli sel hooajal juba 10. töö kaotanud Premier League'i peatreener.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles