Viimane Meistrite liiga finaal seekord kahes vaatuses: mida tasuks silmas pidada?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G. Buffon
G. Buffon Foto: AFP / Scanpix

Real Madrid on viimase nelja aastaga tõusnud Meistrite liiga üliraskekaallaseks: võit 2014. aastal viis nad juubelit tähistava kümnenda tiitlini, kuid 2016. ja 2017. tehti hullumeelset ajalugu, saades ainsaks tiimiks ajaloos, kes Meistrite liiga tiitlit suutnud kaitsta

Ja 2017. aasta finaalis oligi Real Madridi vastaseks nende teisipäevane vastane Juventus. Valitsev Itaalia meister on kodukamaral võtnud kuus järjestikust meistritiitlit, kui Euroopas on asi nukker: viimased viis Meistrite liiga finaali on kaotatud ja tiitlit pole pea kohale tõstetud 22 aastat.

Neid fakte vaadates tekib küsimus, et mis võiks küll Real Madridi jaoks valesti minna? Koduplatsil mängiv Juve pole Optibeti koefitsientide järgi isegi soosik.

Foto: Optibet / ekraanitõmmis

Aga on mõned huvitavad koefitsiendid, mis köidavad tähelepanu: tunned, et Juventuse kõva kaitseliin hoiab taga null? Panusta ja saad raha 3.10-kordselt tagasi!

Foto: Optibet / ekraanitõmmis

Real Madrid, kes avamängus PSG vastu oli korra hädas, ent siis õigete vahetusmeeste abil gaasipedaali läbi põranda vajutas ja mitu väravat kõmmutas, skoorib Juventuse vastu? Raha 1.3-kordselt tagasi!

Muidugi ei saa jätta mainimata Cristiano Ronaldot: kui Ballon d'Ori võitja skoorib, siis raha 2.15-kordselt tagasi.

Ülejäänud koefitsendid leiad siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles