Manchester Unitedi välja lülitanud Sevillat võib ees oodata 90 minutit õudust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Imago-MIS/Scanpix

Pärast Old Traffordil korda saadetud šokki, kui võõrsil tegi vahetuspingilt tulnud Wissam Ben Yedder Manchester Unitedi elu ülimalt mõrudaks ja viis Sevilla veerandfinaali, tuli hispaanlastele loosi tahtel vastaseks müstilises hoos olev Bayern München.

Vana hea Jupp Heynckes on suutnud Baierimaa uhkuse õlitatult käima panna nagu 7-seeria BMW, mis suurel kiirusel kohalikul Autobahnil muretult kilomeetreid mõõdab. Kaheksandikfinaalis võideti Bešiktašt kahe mängu kokkuvõttes 8:1, kui avamängus tehti kõik selgeks skooriga 5:0.

Liigas ollakse 17 punktilises eduseisus ja läinud nädalavahetusel kostitati kodus Dortmundi 6:0! Poolajaks oli seis 5:0 ja vastastega tehti, mida taheti. Praegu on see tiim täiesti teisest klassist ja täiesti peatamatu.

Bayern on selle kohtumise ilmselge favoriit. Pärast Dortmundi purustamist kukkus nende võidukoefitsient veelgi ja hetkel, kuigi mängitakse võõrsil, siis Optibetis 1.65-kordselt nendele panustades on raha tagasisaamine väga tõenäoline.

Foto: Optibet / ekraanitõmmis

Jah, Sevilla näitas maailmale, kuidas koduväljakul suudetakse liigakohtumises Barcelonat ennast survestada ja 2:0 juhtima minna, aga samas näidati, kuidas kahe rünnakuga suudetakse kaks väravat sisse lasta ja ikkagi viiki leppida.

Kas sisetunne ütleb, et Bayern sõidab Sevillast üle nagu Dortmundist või Bešiktašest? 5:0 võit Bayernile toob raha 56-kordselt, 6:0 võit 100-kordselt tagasi!

Aga rääkides reaalsematest panustest, siis Optibet tunneb, et väravaid lüüakse ja ei piirduta mõnega: mängus lüüakse rohkem, kui kaks ning saa raha 1.6-kordselt tagasi.

Vaata ülejäänud koefitsente siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles