Tõeline maiuspala: kahes mängus üksteisele 12 väravat löönud Liverpool ja Man City kohtuvad taas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters/ScanPix

Liverpool - klubi, kes on sel hooajal suutnud Manchester City helesiniseima unelma ära rikkuda, kui koduväljakul Anfieldil võeti ülivõimsalt liigat juhtiva tiimi vastu võit. Kui Liverpool poleks suutnud Cityt võita, oleksime hetkel ülisuure tõenäosusega nägemas liigahooaega, kus üks tiim ei saa ühtki kaotust.

See mäng oli City jaoks hooaja raskeim liigakohtumine, sest Liverpooli nende enda kodus võita on väga keeruline – legendaarne Anfield on klubi tõeline kindlus, kuid Euroopa karikasarjade raames muutub Ragnar Klavani kodustaadion hirmsaks karukoopaks, kus tervena tulevad välja väga vähesed.

Aga nüüd - samad tiimid, samad mehed. Ainult kaalul on rohkem ja pikk hooaeg on selja taha jäämas.  Liverpool juba korra võitis Cityt, miks mitte uuesti? On teada, et Pep Guardiolale ei istu tiimid, kes on väga ründava mängupildiga ja armastavad teha kõrget pressingut, jättes City kaitseliinile väga vähe aega mõtlemiseks ja õigete otsuste tegemiseks. kaitsest lähtuvalt mängivaga taktikaga vastased on need, keda City murdma peaks, mitte vastupidi: Liverpool tuleb ja murrab Cityt.

Kui nüüd võrrelda, kumb on teinud veenvama Meistrite liiga hooaja, siis aus vastus oleks, et mõlemad on olnud võimsad: kaheksandikfinaalis oldi ilmselgelt vastasest üle - Liverpool Portost ja City Baselist, nüüd tuleb veerandfinaalis üksteisega mõõtu võtta.

Liverpool ja Manchester City on Premier League’is kaks enim väravaid löönud tiimi: 31 mänguga vastavalt 75 ja 88 tabamust. Optibet teab, et siin mängus tuleb väravaid: üle kahe värava lüüakse 1.65 koefitsiendi vääriliselt, eelmises omavahelises kohtumises jäi seis mäletatavasti 4:3.

Foto: Optibet / ekraanitõmmis

Kui see skoor korduks, siis üle 6.5 värava  peale panustades on võit 23-kordne, täpselt sama skoori pakkudes 81-kordne!

Aga väravalööjatest: Egiptuse kaheksas maailmaime Mohamed Salah skoorimise koefitsiendiks on 2.7. Aga kes võiks olla mustaks hobuseks, näiteks Liverpooli nurgalöök ja Virgil van Dijk? Aga palun - koefitsiendiks juba mahlakam 10!

Ei tasu kindlasti ignoreerida pakkumist, kus Liverpool skoorib esimese 10 minuti jooksul ning raha tagasi 7.5-kordselt. Mängu algus võib olla marutormiline ja City võib olla küll vaimselt valmis olema kohe surve all, ent iga väike kaitseliini eksimus võib saada saatuslikuks.

Vaata ülejäänud koefitsente siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles