Video: mida teeb Janar Talts 7-tunnise bussireisi jooksul?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts.
Janar Talts. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond mängib homme Balti liigas pronksimängu korduskohtumise Šiauliaiga. Avakohtumise kaotas Tartu kodusaalis 86:88.

Tartu korvpallurite teekond Šiauliaisse kestis seitse tundi ning oli üksjagu väsitav. Meeskonna ühe liidri Janar Taltsi sõnul katsutakse sellised reisid võimalikult valutult üle elada.

«Kaarte me liiga palju viimasel ajal ei mängi. Aga olid ajad, kui tagusime kaarte ikka tundide kaupa. Praegu pole võib-olla väga palju kaardimängijaid,» ütles Talts.

34-aastase mängumehe sõnul tunneb ta end seitsmetunnise bussisõidu ajal nagu liigendnuga. «Vahepeal magad, vahepeal istud oma seadmetes. Katsun kuidagi need seitse tundi üle elada, vaatan filmi näiteks.»

Kordusmängu eel sõnas Talts, et kuigi võõral väljakul Šiauliaiga mängida on raske, pole neil põhjust enne mängu alla anda. «Lähme ikkagi võitma. Medal on veel laual, kuigi ega seal lihtne mängida pole. Võita on kindlasti raske, aga eks näha ole, mis selle 40 minuti jooksul saab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles