Arno Pijpers naaseb ajutiselt Flora tüüri juurde

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora eelmisel hooajal Eesti meistriks juhendanud Arno Pijpers asub suvest alates tööle meeskonna teise peatreenerina.
FC Flora eelmisel hooajal Eesti meistriks juhendanud Arno Pijpers asub suvest alates tööle meeskonna teise peatreenerina. Foto: Tairo Lutter / Postimees

JALGPALL. Mullu Tallinna FC Flora Eesti meistriks tüürinud ja seejärel perekondlikel põhjustel lahkunud Arno Pijpers naaseb suvel Eestisse, asudes koos uue peatreeneri Jürgen Henniga Flora vankrit vedama.

Kuna Hennil on taskus vaid UEFA A-kategooria litsents ja ta pole Pro-kursust veel alustanud, vajas Flora vastavalt rahvusvahelistele reeglitele Meistrite liigas osalemiseks kõrgeima kutsetunnistusega peatreenerit. Lahendus leiti vana tuttava Pijpersi näol.

Eile varalõunal kinnitas Prantsusmaal viibiv hollandlane Postimehele, et talle on pakkumine tehtud ja ta on selle vastu võtnud. Ta märkis, et enne klubi ametlikku teadet ei saa ta kokkuleppe üksikasju avaldada – sealhulgas sedagi, kuidas rollid Henniga jaotuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles