Eesti rallimees lõpetas Korsika testikatse kraavis

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Torn ja Ken Järveoja sõitsid Korsika ralli testikatsel kraavi.
Ken Torn ja Ken Järveoja sõitsid Korsika ralli testikatsel kraavi. Foto: Junior WRC / Facebook

Eesti rallimeestele Ken Tornile ja Ken Järveojale algas Korsika MM-ralli ebameeldivalt, sest JWRC sarjas osalevad eestlased lõpetasid testikatse kraavis.

Foto põhjal otsustades ei saanud eestlaste Ford Fiesta siiski kuigi tõsiselt viga ja homme ollakse ilmselt kenasti stardis. Torn teeb sel hooajal kaasa JWRC sarjas, ent kuna talle Rootsis kaarti lugenud Kuldar Sikk on Korsikal ametis Ott Tänaku eesõitja ehk rajalegendi kontrollijana, istub Torni kõrval seekord Ken Järveoja. Siinkohal tasub märkida, et Ken Järveoja ja Tänakule kaarti lugev Martin Järveoja on küll sugulased, ent mitte vennad: Martin on Keni onupoeg.

Rootsi rallil said Torn-Sikk üldarvestuses 52. ja JWRC klassis 14. koha. Meeste sõidu rikkus 9. katsel juhtunu, kui Ford käis üle katuse. Sel hetkel olid Torn-Sikk JWRC arvestuses kolmandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles